Jennissen de juiste partner voor gewasverzorging

Efficiënte onkruidbestrijding en gewasbescherming vraagt om veel kennis, ervaring en de juiste materialen. Goede gewasbescherming en onkruidbestrijding zijn van belang om schimmels, onkruid, plagen en ziekten onder controle te houden. Door het grote werkgebied met veel variatie in grondsoorten en onkruiddruk weten we als geen ander welke middelen en aanpak het beste werkt. Onze veldspuiten zijn uitgerust met GPS. Hiermee kunnen we nog nauwkeuriger werken. Ons personeel beschikt hiervoor dan ook over de nodige licenties.

Voor de bestrijding van onkruid werken we met zelfrijdende veldspuitmachines. Naast onkruidbestrijding in mais wordt, vooral na minder strenge winters, steeds vaker in het voorjaar grasland gespoten tegen onkruid in combinatie met doorzaaien.

In ons uitgebreid akkerbouw areaal is de verzorging van aardappels, wortelen en uien een dagelijkse bezigheid. Goede verzorging staat immers vooraan bij een goede oogst. In droge seizoenen hebben we diverse haspels waarmee wij onze akkerbouw gewassen kunnen beregenen zodat ze ongehinderd door kunnen groeien. 

Inzetbaar op het gebied van:

  • Onkruidbestrijding
  • Gewasbescherming

Gewasverzorging werkzaamheden

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en/of advies op maat. Wij helpen u graag verder!