Jennissen de ideale partner voor Mest af- en aanvoer projecten

Als erkend transporteur en intermediair verzorgen wij de af- en aanvoer van mest voor vele klanten. Hierbij gaat het met name over rundveemest en varkensmest maar ook voor alle andere drijfmest en vaste mest kunnen wij voor u iets betekenen. In de loop der jaren hebben wij goede relaties opgebouwd met vele leveranciers en afnemers. 

Een groot deel van de mest wordt aangevoerd bij verschillende akkerbouwers. Los van deze aanvoer kennen wij diverse afzetkanalen. Wij beschikken over grote opslag capaciteit voor diverse mestsoorten. Deze opslagen zitten verspreid over Nederland. Daarmee zijn wij een betrouwbare en stabiele factor waarop je kan bouwen. 

Naast onze eigen mestverwerking hebben wij ook diverse andere afzetkanalen waarbij wij verzekerd zijn van de afzet van mest. Zo leveren wij onze mest aan biogasinstallatie Groengas Brabant te Nistelrode. Dit is een neven bedrijf van Jennissen samen met Agradu. Lees daar hier meer over.

Mest af- en aanvoer werkzaamheden

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en/of advies op maat. Wij helpen u graag verder!