Jennissen de ideale partner voor tanktransport projecten

Met onze tankopleggers transporteren wij onder andere drijfmest, slib, water en mineralenconcentraat. Wij transporteren veilig, efficiënt en uiteraard volgens de uitgeschreven protocollen. Onze tankopleggers zijn gemakkelijk te reinigen waardoor we makkelijk kunnen schakelen tussen verschillend soort werk. Bovendien zijn de tankopleggers zeer wendbaar waardoor we er goed mee uit de weg kunnen op kleinere erven.

Bij Jennissen kunt u niet alleen terecht voor tanktransport van mest. Als intermediair kunnen wij u geheel ontzorgen. Zo kunnen wij een rol spelen bij het transporteren, verwerken en exporteren van mest. Hiermee zorgen we ervoor dat u voldoet aan de mestverwerkingsplicht.

Veelal is het wettelijk verplicht dat alle mest die aan- en afgevoerd wordt gewogen en bemonsterd. Om hieraan de voldoen zijn alle tankopleggers uitgerust met bemonsteringsapparatuur. Daarnaast gebeurt het wegen van de mest in onze tankopleggers. Onze opleggers zijn namelijk uitgerust met een weeg- en AGR-GPS systeem. 

Projecten tanktransport

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en/of advies op maat. Wij helpen u graag verder!