Jennissen inzetbaar in transport grondverzet 

Jennissen beschikt ook over grote deskundigheid op het gebied van grondverzet transport. Wij nemen al jouw zorgen weg als het gaat om transport. We beschikken over een breed machinepark.

We bieden verschillende soorten van grondverzet transport aan. Namelijk dieplader transport, transport met knijperauto en kippertransport. Hiermee voeren we werkzaamheden uit door het hele land.

De knijperauto kan ingezet worden voor verschillende werkzaamheden. Onze knijperauto is uitgerust met een autolaadkraan. Hierdoor is de vrachtwagen zelfladend, want hij heeft geen hulp nodig van een loader of kraan. De knijperauto wordt voornamelijk gebruikt voor het transport van betonpuin, bestrating en rijplaten. Voor het laden en lossen van bestrating kan de knijperauto ook worden uitgerust met een stenenklem of palletvork.

Binnen het kippertransport kunnen we alle soorten lading vervoeren meest voorkomend grond en puin. De kippers zijn geschikt gemaakt voor allerlei soorten lading. Lossen met de kipper kan plaats vinden via de klep of deur. Voor loslocaties die in de hoogte beperkt zijn beschikken wij over walking floor opleggers.

Projecten transport grondverzet

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en/of advies op maat. Wij helpen u graag verder!