Over Jennissen

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wij geloven in vooruitgang, innovatie en hard werken

image-3764117

Met grote capaciteit snel en betrouwbaar ontzorgen op het gebied van grondwerk, loonwerk en mest. Dat is Jennissen in Den Dungen. Een daadkrachtig familiebedrijf dat niet vies is van hard werken.

Jan, Toon en Edwin Jennissen runnen samen het loonbedrijf en de 2 melkveebedrijven waarbij de taken duidelijk zijn verdeeld.

Edwin zorgt voor de planning en de communicatie in samenwerking met Orje van Helvoort en Frieke Ruyters. Als het even kan springt Edwin nog graag op de tractor of de hakselaar.

Toon is verantwoordelijk voor het vee op de locatie aan de Nijvelaar en werkt overdag mee op kantoor. In het grasseizoen is Toon nog altijd veel bezig met grasharken, zijn favoriete bezigheid.

Jan is de koeienboer en is verantwoordelijk voor de veestapel aan de Veedijk in Berlicum. Als het nodig is springt Jan bij met loaderwerk.

Jennissen veebedrijf Nijvelaar IMG_4138

De kwaliteit van ons bedrijf valt of staat met de kwaliteit, motivatie en betrokkenheid van onze medewerkers

 

Na de start in 1995 heeft Jennissen door diverse overnames en de toename van het werk in de weg- en waterbouw een sterke groei doorgemaakt. Op dit moment werken er ruim 60 mensen bij Jennissen.

Medewerkers van Jennissen zijn herkenbaar aan hun vakmanschap, enthousiasme, inzet en betrokkenheid. Edwin, Toon en Jan hebben veel waardering voor de bereidheid van de medewerkers om altijd klaar te staan en door te werken in de vaak zeer onregelmatige werktijden en lange dagen in de piektijden. Door de goede band met het personeel en de goede onderlinge verstandhouding tussen onze medewerkers is de werksfeer bij Jennissen heel plezierig.

Erkend leerbedrijf

Om jonge mensen de kans te geven het vak in de praktijk te leren, zijn wij een erkend leerbedrijf. Leerlingen van verschillende opleidingen werken 4 dagen in de week bij ons bedrijf en moeten 1 dag in de week naar school. Door de grote diversiteit in werkzaamheden, die ieder hun eigen vakbekwaamheid vereisen, kunnen we de leerlingen veel verschillende dingen leren. Sommige stromen door en andere blijven na de opleiding bij ons werken.

Werken bij Jennissen

Naast de aanwas van personeel via de opleidingen staan wij altijd open voor enthousiaste gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen willen steken en die zich voor 100% willen inzetten, ook in de piektijden van ons werk. Interesse in werken bij Jennissen? Stuur een open sollicitatie met cv naar Edwin Jennissen via info@lbjennissen.nl.

In 1967 is de familie Jennissen verhuisd naar de Beusingsedijk

De geschiedenis van Jennissen laat zich het best vertellen door te beginnen in 1967. In dat jaar verhuisde Toon en Riek Jennissen met hun 5 kinderen naar de Beusingsedijk nr 8 en starte daar een melkveebedrijf.

1995 Loonbedrijf

De zonen Jan, Toon en Edwin hadden duidelijk interesse in het loonwerk. Daarom werd in 1995 de stap gezet met de start van het loonbedrijf. De eerste werknemers waren Orje van Helvoort, Theo Danen en Peggy Donkers. Zij werken nog altijd bij Jennissen en Peggy is sinds 2001 getrouwd met Edwin.

2000 Grondverzet

Om het jaar rond voldoende werk te hebben werd al vrij snel gestart met grondverzet. De eerste machines waren twee mobiele kranen, een rupskraan, een vrachtwagen en een minigraver.

2003 Mestdistributie

In 2003 startte Jennissen met een extra tak in de mestdistributie. Vanuit vanuit het werkgebied van Jennissen werd begonnen met het transport van mest naar akkerbouwgebieden.

2009 Mestverwerking

Door de strenger wordende mestregels zagen steeds meer veehouders zich genoodzaakt om mest op het eigen bedrijf te verwerken door middel van een mestscheider. Vanuit de ambitie van Jennissen om veehouders maximaal te ontzorgen werd besloten om te investeren in mestscheiders. Inmiddels draaien diverse mestscheiders vrijwel onafgebroken bij veehouders verspreid door het hele land.

2013 Nieuwbouw

In 2013 opende de famillie Jennissen samen met al hun medewerkers, klanten en relaties de volledige nieuwbouw aan de Nijvelaar in Den Dungen. Na lang wachten op de vergunningen, realiseerde Jennissen in relatief korte tijd de complete nieuwbouw van de nieuwe ligboxenstal, 4 werktuigenloodsen, een nieuwe werkplaats in combinatie met kantoor.

Algemene informatie

In 2011 hebben wij onze VOF opgedeeld in diverse BV`s. Zo hebben we een beter overzicht van ons bedrijf in de diverse bedrijfstakken. Ons bezoekadres, postadres en contactgegevens zijn voor alle bedrijven hetzelfde.

Post/bezoekadres: Nijvelaar 1
Postcode: 5275 HN
Plaats: Den Dungen
Telefoonnummer: 073 503 1649
Faxnummer: 073 503 1360
E-mail: info@lbjennissen.nl

Tenaamstelling en gegevens van de diverse bedrijven.

Jennissen Agrarisch Loonwerk BV
K.v.K: 51650401
BTW: NL8501.11.936.B01

Jennissen Grondverzet en Cultuurtechniek BV
K.v.K: 51531771
BTW: NL8500.71.926.B01

Jennissen Mesthandel en Transport BV
K.v.K: 51552450
BTW: NKL8500.76.614.B01

Jennissen Vastgoed en Materieel BV
K.v.K.: 5286052
BTW: NL8506.38.483.B01

Certificering

De kwaliteit van ons werk is het bestaansrecht van ons bedrijf. Daarom wordt het arbeidsproces middels de volgende certificeringen bewaakt en gewaarborgd.

 

Jennissen is Kiwa – VCA gecertificeerd

 

 

 

logo_vkl

 

Voedselkwaliteit Loonwerk

 

Good Manufacturing / Managing Practice