Betrouwbare intermediair voor aan- en afvoer met grote capaciteit in transport, opslag en mestverwerking

Wij beschikken over een grote transportcapaciteit, diverse opslagplaatsen verspreid over Nederland en apparatuur voor mestscheiding. Wij helpen veehouders en akkerbouwers om mest op een zo gunstig mogelijke manier af en aan te voeren. In binnen- en buitenland. Onze aanpak spreekt aan en zorgt ervoor dat we blijven groeien als belangrijke partner voor mesthandel.

Daarbij zijn we volledig gecertificeerd. Als handelaar en vervoerder van mest dragen wij de zorg dat de dierlijke mest op een verantwoorde manier getransporteerd wordt. Ook zorgen wij ervoor dat de herkomst en bestemming van de meststoffen zijn vastgelegd. Ons wagenpark is voorzien van weeg-, monstername- en AGR-GPS apparatuur. Wij streven naar een volledig digitale verwerking van het Vervoersbewijs Dierlijke Meststoffen (VDM). Dit heeft veel voordelen namelijk een snellere afhandeling, minder fouten en een beter overzicht van de mestregistratie. Naast mest aanvoeren beschikken wij ook over de mogelijkheid tot het uitrijden van mest op het land. 

Projecten mesthandel

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en/of advies op maat. Wij helpen u graag verder!