Jennissen de ideale partner voor grondverzet projecten

Bij grote en kleine projecten is behoefte aan betrouwbare partners die snel en betrouwbaar inzetbaar zijn. Met onze capaciteit, vakbekwame, gemotiveerde medewerkers en onze bedrijfscultuur zijn we de ideale partner voor grondverzet projecten. Met ons innovatieve en omvangrijke machinepark kunnen wij veel werk (en grond) in korte tijd verzetten.

We maken het grootste verschil door dag en nacht klaar te staan voor onze opdrachtgevers. Wij ontzorgen en bieden de zekerheid dat de gevraagde capaciteit wordt waargemaakt. Snel, efficiënt en zorgvuldig. Bij grote en kleine infrastructuur en cultuurtechnische projecten in Nederland zijn de grondverzetmachines van ons een vertrouwd gezicht. 

Jennissen grondverzet is inzetbaar voor een breed scala

Met onze machines, kennis en ervaring werken we mee aan (grote) grond-, weg- en waterbouw projecten, cultuurtechnische projecten zoals ruilverkavelingen en herinrichting van het landschap tot en met het grondverzet voor nieuwbouw en verbouwingen. Ook werken we mee aan een betere infrastructuur. Regelmatig worden we ingehuurd door aannemers, maar ook hebben we onze eigen projecten. Bekijk alle projecten hieronder.

  • Met en zonder GPS
  • Innovatief machinepark
  • Snel, efficiënt zorgvuldig
  • Gemotiveerde medewerkers
  • Grote en kleine projecten

Projecten grondverzet

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en/of advies op maat. Wij helpen u graag verder!