Details

Dongen
2020 – begin 2021
Grondverzet

Pukkemuk is een recreatiepark gelegen in Dongen. Hiervoor hebben we in opdracht van Pukkemuk de uitbreiding van hun vakantiepark bouwklaar mogen maken. Daarnaast hebben we ook meegewerkt een de afwerking van het park.

Het terrein wordt voorbereid om 58 bungalows te kunnen plaatsen, dit voor een beter milieu. Daarnaast zal het park omgeven worden door robuuste bebossing en beplanting om de privacy van de gasten te waarborgen. De bungalows zullen zelfvoorzienend in elektriciteit zijn, door middel van zonnepanelen. 

Met de bouw van het nieuwe vakantiepark komt een innovatieplatform om een dure afvalwatervoorziening te ontwikkelen. Zo kan Pukkemuk later grondstoffen genereren en toepassingen ontwikkelen die de bodem en natuurlijke hulpbronnen helpen beschermen. 

Onze werkzaamheden verschilden van het ontgraven en aanvullen van de bovengrond tot het uitgraven van de bungalows voor de fundering. Daarnaast hebben we ook watergangen mee aangelegd en sleuven gegraven ter behoeve van de drainage. Dit hebben we allemaal mogelijk gemaakt met verschillende machines voorzien van GPS waar nodig. Namelijk een mobiele kraan, rupskraan, aantal tractors met grondkar en een loader. 

Top project? Geef ons dan een belletje