Nieuws

Nieuwe manier van mais zaaien 2021

Naast (variabel) mais zaaien op GPS kan er door ons van dit jaar ook Delta mais gezaaid worden met de Azurit 9 van Lemken.  Kenmerken van deze zaaimachine zijn dat er twee verspringende subrijen gemaakt worden waardoor de ruimte per plant fors toeneemt. Elke maisplant kan zo meer water, voedingsstoffen en licht krijgen wat resulteert in een hogere opbrengst en voedingswaarden. Nieuwsgierig? Contact ons dan voor de informatie brochure.

Sleepslang met Veenhuis Rotomax

Naast sleepslang met een Vervaet 3-wieler en tractor met bemester kunnen we vanaf dit jaar ook met een mesthaspel achter de tractor uw percelen bemesten. Deze mesthaspel kenmerkt zich ten opzichte van onze ‘huidige sleepslang systemen’ doordat de slang niet over het veld gesleept wordt, maar op- en afgerold wordt. Daarnaast kunnen er met dit systeem ook eenvoudiger kleinere percelen bemest worden. Dit systeem heeft een werkbreedte van 12,5 meter.

Open dagen 2018 groot succes

De open dagen op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 ter gelegenheid van ons 25 jarig bestaan waren een groot succes. Na twee fantastische dagen en twee geweldige feestavonden kijken we met een voldaan gevoel terug op ons jubileumsfeest. Langs deze weg willen we graag de vele duizenden mensen die een bezoek hebben gebracht aan ons loonbedrijf en melkveebedrijf bedanken voor hun belangstelling in onze bedrijven.

Open sollicitatie

Wij staan altijd open voor enthousiaste en gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen willen steken. En die zich voor 100% willen inzetten, ook in de piektijden van ons werk.  Interesse in werken bij Jennissen maar staat er geen vacature met de door jou gewenste functie open? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie met cv naar michel@lbjennissen.nl.