Kwaliteits- en klantgericht werken om zo onze klanten te ontzorgen.

Als transporteur maken wij gebruik van het nieuwste materieel. Daarnaast zorgen we voor vakbekwaam en goed opgeleid personeel. Daarmee kunnen we elk transport snel en vakkundig uitvoeren. We beschikken over een uitgebreid wagenpark en zijn te herkennen aan onze zwarte vrachtwagens in combinatie met veelal gele opleggers met Jennissen logo erop. We maken gebruik van moderne technieken zoals boordcomputers, GPS positiebepaling, automatische monstername en weegsystemen. 

Daarnaast volgen onze chauffeurs regelmatig een cursus op het gebied van nieuwe rijregels. Ook wordt ons wagenpark doorgaans vernieuwd. Hiermee kunnen we hoge kwaliteit waarborgen en dragen we bij aan CO2 reductie. 

Jennissen transport breed inzetbaar

Door de vele combinaties, onder andere tankopleggers, walkingfloors, kiptrailers en containerwagens, die wij kunnen maken kunnen wij u ondersteunen op vele transport gebieden. Zo is akkerbouw transport een belangrijk onderdeel van onze transport activiteiten. Op het gebied van transport blijven we groeien. Zo breiden onze transport werkzaamheden steeds verder uit. 

  • Tankoplegger
  • Walkingfloor
  • Kiptrailer
  • Containerwagen
  • Dieplader

Projecten transport

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en/of advies op maat. Wij helpen u graag verder!