Grondwerk

Ideale partner voor grondwerk en cultuurtechnische projecten

image-3764117Bij grote projecten is behoefte aan betrouwbare partners die snel en betrouwbaar inzetbaar zijn. Met onze grote capaciteit, vakbekwame, gemotiveerde medewerkers en onze bedrijfscultuur zijn we de ideale partner voor grondwerk en cultuurtechnische projecten. Met ons moderne en omvangrijke machinepark kunnen wij veel werk (en grond!) in korte tijd verzetten.

Maar we maken het grootste verschil door dag en nacht klaar te staan voor onze opdrachtgevers. Wij ontzorgen en bieden de zekerheid dat de gevraagde capaciteit wordt waargemaakt. Snel, efficiënt en zorgvuldig.

Jennissen Grondverzet en Cultuurtechniek is inzetbaar voor een breed scala aan projecten.

Met onze machines, kennis en ervaring werken we mee aan (grote) weg- en waterbouw projecten, cultuurtechnische projecten zoals ruilverkavelingen en herinrichting van het landschap tot en met het grondwerk voor nieuwbouw en verbouwingen. Bekijk onze projecten hieronder.

Realisatie nieuwe Maximakanaal

 

Meerdere projecten op het gebied van ‘Ruimte voor de rivieren’

Ontpoldering Noordwaard

 

Aanleg parkeerplaatsen provinciehuis

Aanleg talud bij werken aan verbreding N279

 

 

Machinepark voor grondwerk en cultuurtechniek

Mobiele kranen van 14 tot 21 ton

Rupskranen van 21 tot 35 ton

Minigravers van 2,5 tot 5 ton

 

Loaders

Kippers (tandem en drie-assers) met laadcapaciteit van 10 tot 24 kuub

 

Vrachtwagen 6 x 6 plus dieplader en vrachtwagen 6 x 6 met kraan

Veegmachine met waterwagen

Trimble GPS

Trilplaten, lasers en wackers

Grondwerk voor bouwprojecten? Jennissen regelt het.

Het uitmeten en uitgraven van de bouwput. De afvoer van de grond en de aanvoer van bouwzand. Alle voorkomende grondwerkzaamheden tijdens de bouw. Het zijn allemaal werkzaamheden die Jennissen voor bouwprojecten uitvoert met grote deskundigheid.

Gaat u binnenkort bouwen? Vraag dan bij ons een offerte aan voor het grondwerk. Wij helpen u graag met moderne machines en deskundige medewerkers.